ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 8/10/2021

ΈΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 11-10-21θα ξεκινήσουν τα μαθήματα ΜΟΝΟ για τα τμήματα:Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ (Α΄Εξάμηνο), Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας (Α΄Εξάμηνο)και Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων (Γ΄Εξάμηνο). Παρακαλούνται όλοι οι καταρτιζόμενοι να βρίσκονται στον αύλειο χώρο του Θεματικού ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης στις 14:30 μ.μ.

Με νεώτερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν για την έναρξη των μαθημάτων και τα υπόλοιπα τμήματα του Θεματικού ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης.

Κατά τη λειτουργία του ΔΙΕΚ εφαρμόζονται τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού που ορίζει η Δ1α/Γ.Π.οικ. 55254 Απόφαση (ΦΕΚ 4187/τ.Β΄/10-09-2021).Συγκεκριμένα:

  • Yποχρεωτική χρήση μάσκας από τους σπουδαστές τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του ΔΙΕΚ. Σε περίπτωση μη χρήσης μάσκας δεν επιτρέπεται η είσοδος στο ΔΙΕΚ.
  • Υποχρεωτικός διαγνωστικός έλεγχος (rapidtest ή PCR) 2 φορές την εβδομάδα(Τρίτη και Παρασκευή)για όσους σπουδαστές δεν προσκομίσουν είτε πιστοποιητικό-βεβαίωση εμβολιασμού είτε βεβαίωση νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

(Κατ’ εξαίρεση την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των ΔΙΕΚ , ο πρώτος διαγνωστικός έλεγχος((rapidtestή PCR)διενεργείται έως και 48 ώρες πριν την πρώτη ημέρα προσέλευσης).Σε περίπτωση μη προσκόμισης βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου δεν επιτρέπεται η είσοδος στο ΔΙΕΚ.Εάν το αποτέλεσμα του εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου είναι θετικό, ακολουθείται το πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ.

  • Ενημέρωση και αποχή από τα μαθήματα σε περίπτωση που οι σπουδαστές εκδηλώσουν πυρετό ή/ και άλλα συμπτώματα συμβατά με κορωνοϊό Covid-19 για την προστασία όλου του ανθρώπινου δυναμικού του ΔΙΕΚ.