ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12/10/2021

ΈΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 14-10-21 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα για ΟΛΑ τα τμήματα του ΔΙΕΚ (Α και Γ εξάμηνο). Παρακαλούνται όλοι οι καταρτιζόμενοι να βρίσκονται στον αύλειο χώρο του Θεματικού ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης στις 14:30 μ.μ.

Κατά τη λειτουργία του ΔΙΕΚ εφαρμόζονται τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού σύμφωνα με την  Δ1α/Γ.Π.οικ. 55254 Απόφαση (ΦΕΚ 4187/τ.Β΄/10-09-2021).  Συγκεκριμένα

  • Yποχρεωτική χρήση μάσκας από τους σπουδαστές τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του ΔΙΕΚ. Σε περίπτωση μη χρήσης μάσκας δεν επιτρέπεται η είσοδος στο ΔΙΕΚ.
  • Υποχρεωτικός διαγνωστικός έλεγχος (rapid test ή PCR) 2 φορές την εβδομάδα(Τρίτη και Παρασκευή)για όσους σπουδαστές δεν προσκομίσουν είτε πιστοποιητικό-βεβαίωση εμβολιασμού είτε βεβαίωση νόσησης τελευταίου εξαμήνου.
  • Την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των ΔΙΕΚ , ο πρώτος διαγνωστικός έλεγχος (rapid test ή PCR) διενεργείται έως και 48 ώρες πριν την πρώτη ημέρα προσέλευσης).Σε περίπτωση μη προσκόμισης βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου δεν επιτρέπεται η είσοδος στο ΔΙΕΚ.
  • Ενημέρωση και αποχή από τα μαθήματα σε περίπτωση που οι σπουδαστές εκδηλώσουν πυρετό ή/ και άλλα συμπτώματα συμβατά με κορωνοϊό Covid-19 για την προστασία όλου του ανθρώπινου δυναμικού του ΔΙΕΚ.